Bankklager

Gratis konsultasjon/saksvurdering i saker som gjelder spareprodukter/investeringsrådgivning

Har du en sak som gjelder investeringsrådgivning, strukturerte spareprodukter eller lignende? Da kan vi tilby deg en uforpliktende og gratis vurdering av saken din. Du kan ta kontakt med oss på telefon eller via e-post. Du betaler ingen ting før vi eventuelt avtaler å bistå deg videre i saken.

Lurer du på hvordan du skal håndtere saken videre eller hvor du skal henvende deg? Er du usikker på om du har et krav? Lurer du på hva dommen i «Røeggen-saken» betyr for deg?

Forbrukeradvokaten kan hjelpe deg nærmere svaret på disse og mange andre spørsmål du måtte ha.

Vi har advokater med årelang erfaring med bankklager, blant annet fra Forbrukerrådet og Finansklagenemnda. Vi hjelper deg gjerne med alt fra mindre spørsmål til en full håndtering av din sak.

Tilbudet om gratis konsultasjon/saksvurdering er begrenset til ca 1-2 timers arbeid med saken og gjelder kun for saker om spareprodukter/investeringsrådgivning. For andre saker kan vi på mail gi deg et raskt tips om hvordan du bør gå frem og hvilke rettigheter du har.

Vår erfaring

Ola Fæhn har flere års erfaring fra Bankklagenemnda/Finansklagenemnda. Jon A. Lange har mange års erfaring med bank-saker fra Forbrukerrådet, herunder hovedansvar for Forbrukerrådets håndtering av «Røeggen-saken».

Vi har erfaring med blant annet følgende saker:

– Investeringsrådgivning/spareprodukter
– Lån og kausjon
– Misbruk av konto og kort

Rettshjelpsdekning

Dersom du trenger advokatbistand i en tvist med banken kan kostnadene ved dette normalt dekkes av en rettshjelpsforsikring. Du kan ha en slik forsikring uten å være klar over det selv.

For eksempel vil innboforsikringen normalt inneholde en rettshjelpsdekning. Denne dekningen innebærer at du vil få dekket advokatutgifter relatert til tvister mot banken. Normalt dekker forsikringsselskapet 80 % av kostnadene opp mot kr 100 000. I tillegg kommer en egenandel som vanligvis er på kr 4 000,-. Vi kan hjelpe deg å med å undersøke om din tvist vil dekkes av en rettshjelpsforsikring.

Les mer om bankklager